Svadobný fotograf východné Slovensko

Svadobný fotograf východAk ste sa preklikali až sem, zrejme už viete, že som profesionálny svadobný fotograf pre východné Slovensko. Ak aj vy hľadáte svadobného fotografa na svoj veľký deň, budem rád, ak si poviete, že ste ho možno práve našli. Pretože sa momentálne pravdepodobne nachádzate vo fáze hľadania fotografa na svoju svadbu, možno si to ešte tak celkom neuvedomujete, ale svadba, ktorú práve plánujete, bude patriť k jedným z najdôležitejších udalostí vo vašom živote. Preto by ste mali jej zachytenie zveriť do rúk profesionálovi.

Keďže ide o zachytenie najvzácnejších momentov vášho výnimočného dňa, výber správneho svadobného fotografa je rozhodujúci. A je jedno, či je to v Bratislave, alebo tu, na východnom Slovensku, uprostred malebnej krajinky a čarovných dediniek, v hre sú vaše spomienky, ktoré vám zostanú na celý život. Ako skúsený svadobný fotograf na východnom Slovensku chápem význam tejto zodpovednosti a som odhodlaný byť práve ja tým vašim svadobným fotografom. Som členom prestížnych komunít fotografov WPE International Photography, Prowedaward, ako aj členom celosvetovej komunity svadobných fotografov MyWed. Rovnako tak mi bolo v roku 2024 udelené ocenenie Zlatá Firma a Orly Fotografie pre najlepšie hodnotené firmy na Slovensku.

Áno, každá svadba niečo stojí. Preto môže byť často lákavé pokúsiť sa ušetriť peniaze najatím lacných svadobných dodávateľov, v tomto prípade fotografa. Verte mi, často sa to neoplatí. Ako som už vyššie spomínal, foteniu svadieb sa venujem od roku 2017. Od tej doby sa aj aktívne pohybujem vo väčšine svadobných skupín na internete a na sociálnych sieťach. A žiaľ, nie je mesiac, kedy by sa tam neobjavil príspevok od sklamanej nevesty, ktorá dala stovky eur do rúk fotografa a ten prestal komunikovať. Nevesta tak nemá ani peniaze, ani fotky zo svojej svadby. A nevie sa pohnúť ďalej. Pretože fotografov profil na sociálnej sieti prestal byť aktívny. Nevie ani jeho skutočné meno a nemá v rukách žiadny doklad o tom, že mu peniaze odovzdala z ruky do ruky na osobnom stretnutí. Niečo podobné sa vám pri objednaní profesionálneho svadobného fotografa stať nemôže.

Skúste si predstaviť, že kupujete televízor v hodnote tisíc eur. Vždy si dôkladne preveríte firmu, od ktorej si svoj nový televízor objednáte. Ako dlho je na trhu, kde má sídlo, či dodáva tovar včas, či nemá príliš veľa reklamácií a podobne. Až následne si vyberiete spoľahlivú firmu, od ktorej si tovar objednáte a zaplatíte. A samozrejme žiadate faktúru a dodací list. Tento postup je logický a úplne správny. Žiaľ, z nejakého záhadného dôvodu sa táto zdravá logika akosi vytráca pri objednávaní svadobných dodávateľov a ľudia sú často schopní dať spomínaných tisíc eur do ruky úplne cudziemu človeku, ktorého nájdu na sociálnej sieti a ktorý o sebe tvrdí, že je fotograf (kameraman, DJ, čokoľvek). To všetko navyše bez akéhokoľvek dokladu. Verte mi, tých pár desiatok eur, ktoré ušetríte, za to riziko nestojí. Voľte profesionála. Majte pokoj v duši a istotu, že vaše spomienky zachytí a uchová niekto, komu môžete dôverovať. Budem preto rád, ak si prezriete moju galériu, prípadne sa dozviete sa niečo o mne. Ako svadobný fotograf pre východné Slovensko, som tu pre vás. 

Teším sa na spoluprácu.